tisdag 30 oktober 2007

Välkomna

Nu kan vi starta vår kommunikation kring utveckling av barnverksamheten inom LIM-området. Alla är välkomna att skriva inlägg och kommentera.
Ina Huss

10 kommentarer:

Tinne Wennerholm sa...

Jag anmäler mig som deltagare. Tack för två fina dagar. Det bådar gott för framtiden.
Skall jag bjuda in Gävleborgs deltagare?

Christina Johansson sa...

Hej!

Jag anmäler mig också som deltagare. Det var verkligen två inspirerande dagar i Tällberg; intressanta föreläsningar och roliga gruppdiskussioner, gamla bekanta och nya bekantskaper, god mat och god dryck - och allt i en outsägligt vacker miljö. Jag ska titta på utvärderingen i morgon.

Solveig Hedenström sa...

Hej! Nu har jag fixat Googlekonto och anmält mig som deltagare men inte gjort någon profil. Hur gör man det?
Jag har också skrivit ett brev till deltagarna i Uppsala län om bloggen och påminnt om utvärderingen. Nu håller jag alla tummar och tår för att det här ska bli ett ställe där vi enkelt, snabbt och okomplicerat kan kommunicara med varandra!

Eva L-W sa...

Sällar mig till övriga kommentarer - tack för två härliga och inspirerande dagar. Hoppas att vardagen inte alltför snabbt tar över och överskuggar alla nya tankar som väcktes./Eva L-W/Sävjabiblioteket i Uppsala

Sylvia Blomberg sa...

Hej!

Nu är även jag med. Tack för bra dagar i Tällberg. Ställer lite samma fråga som Tinne, hur bjuder vi in deltagarna? Skriver var och en in sig?

Hälsningar
Sylvia

Solveig Hedenström sa...

Det har kommit en förfrågan från Dalarna om vi kan "svänga på datum" på seminarierna i januari. Dvs att det blir i Uppsala den 22 och i Örebro den 24 januari. Det borde väl gå. Vi hör av oss när vi fått klartecken från alla län.

Sen har vi inte riktigt klara papper med bloggen ännu. Om alla ska kunna göra egna inlägg måste nog alla bli personligt inbjudna. Som det är nu kan man förmodligen bara kommentera andras inlägg. Även här återkommer vi med besked.

Kerstin Olsson sa...

Nu är jag online på Blogger...
Vilken typ av Läskonster ska vi bedriva här;-?

Anna Fogelberg sa...

Detta var knepigare än vad jag trodde... Vilket berodde på att jag inte kunde använda min jobbadress för inloggningen.
Knivsta kommuns mailprogram plockar bort verifieringslänken i mailet som man ska svara på...

"The original e-mail attachment "the entire message"
is on the list of unacceptable attachments for this site and has been replaced by this warning message."

Men det kanske inte spelar någon roll vilken adress jag har registrerad här. Suckar bara lite för det är så typiskt på något sätt. Är det fler som stött på samma sak?

Solveig Hedenström sa...

Var det någon som lyssnade på Kulturkvarten i morse? Kulturministern intervjuades av Louise Epstein om bibliotekens läsfrämjande arbete i samarbete med andra konstformer. Läskonster nämndes inte vid namn men nästan
;-), däremot Länsbibliotek Östergötlands projekt. Sen trodde hon inte att skolbiblioteken skulle vinna på att omfattas av Skollagen så på den punkten står det tydligen still. Men vi rör oss, eller hur?

Carina Lindstedt sa...

Hej!
Tack alla för de inspirerande dagarna i Tällberg! Eftersmaken är
god och fortsättningen känns spännande.